Voorwaarden

Door het registreren ga je akkoord met het volgende:

Het Stop it Now Naastenforum is een online omgeving waar naasten elkaar steun kunnen bieden. De onderstaande regels zorgen ervoor dat het forum een veilige, vriendelijke en respectvolle omgeving is voor iedereen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de privacyverklaring

Om anonimiteit en veiligheid te waarborgen raadt Stop it Now aan om voorzichtig te zijn met de herkenbare informatie die je deelt over jezelf en anderen. Daarnaast raden we aan om geen gebruikersnaam op het forum te kiezen die je wellicht op andere plekken ook gebruikt. Dergelijke informatie kan door anderen aan elkaar gelinkt worden. Het is daarom belangrijk dat je geen informatie plaatst waarmee anderen jou mogelijk kunnen herkennen. Stop it Now neemt geen verantwoordelijkheid voor de manier waarop deze informatie buiten het forum gebruikt kan worden. Moderatoren van het forum zullen berichten met herkenbare informatie aanpassen of verwijderen. Dergelijke informatie wordt niet bijgehouden of opgeslagen door Stop it Now.

Gebruiksregels

 1. Voordat je gebruik kan maken van het forum is het nodig om je te registreren met een naam en e-mailadres. Gebruik hiervoor een gebruikersnaam die ook zichtbaar mag zijn voor anderen. Om ieders anonimiteit op het forum te garanderen worden gebruikersnamen, met daarin bijvoorbeeld een achternaam, afgewezen door de moderatoren.
   
 2. Het forum is een plek om ervaringen, tips en handige informatie uit te wisselen. Hierbij is het belangrijk om op een respectvolle manier om te gaan met de situaties, ervaringen en meningen van andere gebruikers. Het Naastenforum mag niet gebruikt worden om anderen te bedreigen, lastig te vallen of voor ander onwenselijk online gedrag. Kwetsende, obscene, haatdragende, dreigende, seksueel grensoverschrijdende of anderzijds verwerpelijke berichten zijn niet toegestaan. Moderatoren zullen dergelijke berichten verwijderen of bij herhaling zal een gebruiker verwijderd worden van het forum.
   
 3. Je gaat er mee akkoord dat moderatoren het recht hebben om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen of te sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Je gaat ermee akkoord dat Stop it Now het recht heeft om de gebruiksvoorwaarden en regels aan te passen indien nodig.
   
 4. Gebruikers van het forum zijn, samen met de moderatoren, verantwoordelijkheid voor een prettige en veilige online omgeving op het forum. Daarom is het volgende niet toegestaan:
  • Het plaatsen van persoonsgegevens (namen, e-mailadressen, telefoonnummers, links naar sociale media accounts en andere persoonlijke informatie).
  • Kwetsende, aanvallende, dreigende en beledigende berichten plaatsen, in het algemeen en ook richting andere gebruikers.
  • Discriminerende berichten plaatsen. Racisme, seksisme en andere vormen van discriminatie zijn niet toegestaan op het forum.
  • Het aansporen van andere gebruikers tot schadelijk en/of strafbaar gedrag.
  • Het adverteren of promotie maken voor commerciĆ«le producten of diensten.
    
 5. Gebruikers die bovenstaande regels niet in acht nemen en respecteren wordt van het forum verwijderd.
   
 6.  Informatie met betrekking tot het modereren:
  • Moderatoren zijn verantwoordelijk voor het controleren van berichten van gebruikers op het forum. Er wordt gecontroleerd of berichten aansluiten bij de voorwaarden en het doel van het forum.
  • Moderatoren kunnen berichten verwijderen of aanpassen.
  • Moderatoren kunnen reageren vanuit Stop it Now op berichten met algemene adviezen. Voor persoonlijk contact is het mogelijk om contact op te nemen met onze hulplijnen. 
  • Moderatoren zullen ongepaste berichten verwijderen om een veilige omgeving in stand te houden. Stop it Now is echter niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen in dit proces. Moderatoren controleren op de dagen dat de hulplijnen geopend zijn de geplaatste berichten. Bekijk de openingstijden op stopitnow.nl of stopitnow.be.
  • Moderatoren controleren alle externe links die gedeeld worden in berichten op het forum. Externe links die niet geverifieerd kunnen worden of ongepast zijn zullen verwijderd worden.