Registreren

Nog geen account? Hier kan je je registreren.

Voor het registreren en plaatsen van berichten is het doornemen van de volgende informatie belangrijk:

Het forum is een plek voor (ex-)partners, familie en vrienden en andere naasten van mensen die naar seksueel misbruikbeelden van minderjarigen hebben gekeken en / of (online) seksueel gedrag naar minderjarigen hebben vertoont. Het forum is niet bedoeld voor personen die zelf misbruikbeelden bekijken en / of (online) seksueel kindermisbruik plegen. Ben jij iemand die seksueel misbruikbeelden van minderjarigen kijkt? Maak je je zorgen over jouw gevoelens en gedrag tegenover minderjarigen? Dan kan je anoniem en gratis contact met ons opnemen om het hulpaanbod voor jou te bespreken. Bel, chat of e-mail met Stop it Now.

 

Hieronder kan je een naam en e-mailadres opgeven. 

Met deze naam kan je berichten plaatsen op het forum. Deze is ook zichtbaar voor andere gebruikers. Gebruik niet je echte of volledige naam.
Je kan er voor kiezen om een apart e-mailadres aan te maken en die te gebruiken voor het forum. Bijvoorbeeld via Outlook, Yahoo, Apple iCloud e-mail. Andere gebruikers en de moderatoren kunnen dit e-mailadres niet inzien. Jouw accountgegevens worden versleuteld opgeslagen. Privacy en anonimiteit is onze prioriteit.
Omdat er verschillende wetgeving is kan het voor andere gebruikers handig zijn om te zien of je in Nederland of Belgie woont
Door kort iets over jouw situatie te typen help je ons het forum een veilige omgeving te maken. Wat je hier typt wordt alleen door de moderator gelezen. Na goedkeuring van jouw registratie wordt dit bericht automatisch verwijderd.
Vul de code in
CAPTCHA
Ik ga akkoord met de voorwaarden